In The Midnight Hour

A dark basement which is also a corridor, recorded in the midnight hour for Charles Hayward‘s installation.

A congregation of pipes, a gas meter, a large china basin and an iron door to a noman’s land. Windows partially blocked, a concrete floor. Lines demarcating a work zone, a stairway above and a garden outside. How did the room wish to be displayed?

Charles felt moved by the room. He sat in it and waited until he knew when and what, how to record.

Time is accelerated and slowed in the final take, and passing by, my own time is overlapped with The Midnight Hour.

a basement, Art House Lewisham

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s